Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Thaise Kleinmeubel en Byoux

  • Brooklyn - Byoux

    Brooklyn–Byoux opent winkel in het pitoreske Maaseik/België

    Op zaterdag 11 april jl. heeft Brooklyn-Byoux in een monumentaal pand in aan de Grote Kerkstraat 11 een nieuwe winkel geopend. De winkel bestaat uit een gedeelte waar men voor sieraden terecht kan, en een prachtige gewelfde mergelkelder waar een breed assortiment Aziatische meubels te koop worden aangeboden.

    Met Brooklyn–Byoux krijgt Maaseik-Centrum op één locatie een bijzonder gevarieerd en ruim winkelaanbod erbij waar men best trots op mag zijn.

    Brooklyn-Byoux voorziet in een behoefte die een breed publiek aanspreekt. Er worden naast de bekende topmerken Byoux ook kleinmeubel en Buddha-artikelen uit Thailand verkocht, Vintage-zilver uit China, Thailand en Tibet. Tevens kan men bij Brooklyn-Byoux terecht voor leuke betaalbare kado-artikelen.Het breed onderscheidend winkelaanbod krijgt op deze manier een krachtige impuls.

    Gezien de vele reacties, hopen we met ons allen dat de weg die we zijn ingeslagen een succes gaat worden en dat we u in de toekomst mogen begroeten als klant.

    Voor meer informatie kunt u ons altijd een E-mail sturen.

  • Christel Doeselaer

    Een groot complimentje voor deze winkel in het hartje van Maaseik. Leuke sieraden en Thaise kleinmeubel tegen een goede prijs. Tevens een leuk assortiment Buddabeelden en cadeaus.Een goede en aardige verkoopster die de klanten niets onnodigs probeert aan te smeren.

    Chapeau !