KERST OP EEN ANDERE MANIER?

CHAYA- INNER HEART DAYS op 25 en 26 december

Op beide kerstdagen, vindt van 11.00 -21.00 uur een bijeenkomst plaats in het Piramidegebouw , Gasthuisstraat 52 te Heerlen.

Het initiatief is geboren vanuit een terugkerend gevoel bij nogal wat mensen, dat juist op deze dagen de behoefte er is om in verbinding met jezelf en met de ander te staan.

Het project heeft de naam Chaya gekregen omdat de betekenis “Weerspiegeling en Gelijkenis”is. Een zachte, positieve weerspiegeling draagt de boodschap van gelijkenis uit.

Tijdens de dag worden in verschillende ruimtes interactieve workshops, lezingen, geleide meditatie, voordracht, muziek, zang en klank aangeboden. Daarnaast is er in de gezamenlijke ruimte plaats voor uitwisseling naar behoefte.

Organisaties die medewerking geven aan het programma zijn o.a: Keepers of the

Innerworlds, Nowati Buschcraft en Natuurbeleving,Vormbalans, Natuurbeleving Nu, Center 4 Inner Balance, Shambala-Oneness, Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen, Miraculum-est , ECO-Plus.

Het programma bestaat oa uit: lezing Eenheid–Balans-naar 2012, workshops Siberisch Sjamanisme, lezing over familieopstellingen, creatieve workshop: sprookjesengel, interactieve hart-chakra-worskhop, lezing over handlijnkunde, geleide meditatie, Quantum Entrainmant, interactieve workshop –Jij ben het licht van de wereld-, klankschalen, zang : de helende stem-, lezing rondom Kleur.

Het gezamenlijke eten is POT-LUCK: ieder brengt iets van eigen eten en drinken mee, dat wordt gedeeld. Het is altijd verrassend hoe leuk een pot-luck kan zijn.

En wilt u niet blijven eten, dan kunt u toch deelnemen: het gezamenlijke eten start rond 17.15 uur.

De Inner Heart Day is een gesloten bijeenkomst; daarom kan er alleen vooraf ingeschreven worden. Men kan zich inschrijven voor één dag of voor beide dagen.

De inschrijving kost € 10,00 per dag.

Er is geen winstbejag. Mocht, na aftrek van de kosten, een bedrag over blijven dan wordt het gedoneerd aan het Angel-Fonds en Scoutinggroep Kapelaan Berix.

Bij voldoende inschrijvingen kan het initiatief doorgaan. Inschrijven kan tot 20 december op: spirituelekerstdagen@gmail.com of via telnr: 06 44802929.

Na aanmelding komt er een info over route, bus en trein, carpoolschema, parkeerplek, programma en wijze van betaling.