Grevenbicht (NL) is het Maaslandse toneel voor een spirituele paranormaalbeurs

Grevenbicht – Nederlands Limburg In Gemeenschapshuis Oos Hoes aan de Schoolstraat 2 in Grevenbicht wordt op 6 september a.s. een spirituele en paranormale beurs georganiseerd. De deuren gaan open om 11.00. De entree zal Eur 5,- (indien men gebruik maakt van de kortingsbon) bedragen. Op de site staat duidelijk te lezen: bij drukte duurt de beurs langer.

Op allerlei fronten is de beurs anders dan anders: de nadruk ligt meer op het helen van mensen, zowel geestelijk als lichamelijk. In dat kader worden de gratis activiteiten ook georganiseerd, maar de bekende technieken als kaartleggen, koffiedik lezen en handlezen worden niet vergeten. Diverse standhouders bieden leuke beursacties en beurskortingen aan.

Een ruime keus (meer dan 40) aan bekende paragnosten, genezers, kruiden- en mineralendeskundigen, helderzienden en mediums kunt u ter plaatse voor een kleine prijs consulteren. Mocht u naderhand nog vragen hebben of een behandeling wensen (te continueren) kunt u elke 1ste dinsdag van de maand terecht in Munsterbilzen (Belgie) of en elke 3de dinsdag van de maand in Hoensbroek (NL) vanaf 15.00 uur. Deze terugkomdagen starten op 8 september a.s.

Veel nadruk wordt gelegd op spiritualiteit, waardoor enkele spirituele wandelingen en meditaties deel zullen uitmaken van het gratis dagprogramma. Ook bij de activiteiten worden natuurlijk lezingen met helderziende waarnemingen, psychometrie en een bloemenseance. Tevens kunt u er ook deelnemen aan een gratis geleide kruidenwandeling langs de Maas.

De locatie Grevenbicht is gekozen omdat in de omtrek veel interessante dingen zijn te zien: de Maas met een uitgestrekt kruidengebied, de Zowpens en enkele antieke artefacten. Ook het Gemeenschapshuis Oos Hoes is een lust voor het oog en heet de bezoekers zowel bij regen als zonneschijn van harte welkom.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan kunt u altijd eens kijken op de website www.paranormaalbeurs.info. Wilt u eens wat anders dan anders: Grevenbicht, vanaf 11.00 uur, Oos Hoes.

Wilt u meer weten over de deelnemers aan de beurs of het uitgebreide activiteitenprogramma? Kijkt u dan op de site.

Er zijn ook bekende deelnemers uit het Belgische Maasland aanwezig.

Overigens is de afstand Rotem-Grevenbicht met het gratis voetveer maar enekele meters :) en de afstand via het veer in Stokkem of via de grensovergang in Maaseik (met de auto) slechts enkele kilometers.

Contactgegevens:

Team Paranormaalbeurs

Website: www.paranormaalbeurs.info