WORKSHOP SCHILDEREN EN/OF BOETSEREN

en

CURSUSSEN TEKENEN EN SCHILDEREN VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN

Wilt u of uw kind(eren) leren schilderen en/of boetseren? Alleen (uiteraard met andere cursisten) of tezamen met vrienden (feestje, vrijgezellenpartij of teambuilding)? Wij hebben al vele jaren ervaring in het verzorgen van de meest veelzijdige succesvolle workshops en cursussen voor bedrijven en particulieren. Niet alleen in eigen atelier maar ook op lokatie worden er workshops op maat aangeboden. Deze zijn ook altijd bijzonder en hoeven niet veel te kosten. Voor € 30,00 per persoon kunnen wij u al een middag plezier aanbieden.

Heeft u zelf een leuk idee? B.v. een gezamenlijke lunch vooraf, een High Tea tussendoor of een drankje met bittergarnituur na afloop van een workshop? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag mee over uw wensen.

Bij ons staat kwaliteit, enthousiasme en service hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u met een uniek eigen kunstwerk naar huis gaat, iets waar u trots op bent. Ook geven we u zoveel mogelijk tips en trucs, zodat u ook thuis verder aan de slag kunt.

Onze kunstworkshops duren meestal 2 à 3 uur.

Afhankelijk van uw wensen of het soort workshop kan dit ook aangepast worden.

Ook kunnen we voor bedrijfsevenementen diverse workshops combineren.

Het mooie van onze workshops is dat ze ontspannend, creatief, vernieuwend, gezellig en leerzaam zijn. Voor iedere situatie organiseren wij passende workshops: een vrijgezellenfeest vraagt om een andere sfeer en invulling dan een workshop die als onderdeel van een bedrijfstraining fungeert.

Voor meer info en/of aanmelding;

Atelier Different Colorfield

Marij Heijligers

Dr. Nolensstraat 37

6141 AD Limbricht-Sittard

tel. 046-4522052

www.atelierdcf.nl